mm

Friday, April 1, 2011

ni kekna, 

kak seha bestfriend kekna

kak zety pon bestfriend die jgak

ceceh kekna, cantik da tu..

banyak yang nak distorykan tentang kekna nih, die ni happy-go-lucky.. sayang die.. aku membesar dgan die same2 
memang tersangatlah rapat,(kan kak). dulu pegi skolah naik moto same2..


ni la moto yg banyak berjasa. (pict ni kawan aku ambik time raye tnpa pengetahuan aku
katenye nk tag kt FB n mention ni moto ica dolu2)

REMPIT ta? haha

kekna ni gile2 sikit orgnye, die suke kawan dgan budak laki tp batas pergaulan dibwah pengawasan ibu bapa lagi
okeh, sbb kteorg slalu lepak dkat rumah je..
antara membe-membe kteorag Ijan, Oden, Kemek@ Azmi, Amal(bf akak dolu), Anep(pon juga bf akak),
Ketip@ Atif, Jemi, Jeman, ramai lagi lah, dieorang ni pon kawan ayah jugak.

ha nila antara kawan2 kekna n ayah, dieorang panggil Geng Pak Tam (nama samaran ayah)

Berkawan dengan dieorang ni untung sebab kalau susah di tepi jalan insyaAllah ta susah punye..

Kekna sangat lah pro dalam memandu nih, tapi pro-pro die prosak juga, ade la beberapa parut kat kaki nih sebab acident dengan die sebab sengaja langgar lopak bekas tayar lori yang hari2 lori lalu  (cebayang2) kan macam menarik nak lalu situ, tapi ta lepas, wrenggg!! gedebangggg!!! jatoh. naseb baik time ni jalan lengang kalau tak nak sorok muke dekat dalam exzos moto. Yang menunjukkan die ni minah rempit sejati die cakap "Ca ko ta pape ke?"
"ta pape mendanya! ni ha kene exos motor ni" aku cakap.
Die ta pape pon.


Ni ha exzos@exhaust moto kalau ade orang ta kenal.

 

2 comments: