mm

Sunday, April 10, 2011

Mengenal haiwan

Loct: Zoo Negara..

Tu yang kat belakang ialah monyet... (gamba besar sbb monyet tu kecik sangat)


Kuda yang berlakon as Poney dalam cerita Zoo, yang tendang bontot Saat @ 'Ad
Ni seladang.
Kandang seladang ni busuk sangat..Apela berak rata2, name pon binatang.. Tapi nak jugak posing sini sbb dah bayar mahal2 tak kan nak bau je busuk tu, busuk je bau.

Bangau putih n oren.
Kekna n nilam dah plan nak silang kaki..

Bangau lagi.. (kekna: Jom nilam kite tukar style kaki..)

Zirafah.
Orang awam sibuk beli seikat dedaun Rm 3 untuk diberi pada En.Zirafah,

Nyam3.. Zirafah makan dedaun..

ini Gajah atau Sea Ball dalam Zoo the movie yang pandai cakap Perak tu..
Time ni die makan Jagung kukus. Bile kiteorg nak balik gajah ni sempat ucap terima kasih, dengan bunyikan hon die tu.. haha
Adik ko dah jadi hape pulak tu..
Bye3.. Penat2 si Nilam ni sempat pose plak.. Muke aku penat tuh..

1 comment: